Singapura : Baju Penari Tertanggal ketika siaran langsung

Perkembangan isu-isu semasa dan politik dalam dan luar negara
legend
User avatar
Posts: 15609
Joined: 10 Oct 2011 09:37
Location: zimbabwe

Singapura : Baju Penari Tertanggal ketika siaran langsung

Postby pia » 31 May 2012 17:22

Siaran Langsung Kecoh Apabila Baju Penari Tertanggal

Singapura – Seorang penari wanita secara tidak sengaja telah mendedahkan buah dadanya dihadapan penonton kira-kira 7 ribu orang sewaktu mempersembahkan tarian di Stadium Jalan Besar. Lebih malang lag, persembahan itu disiarkan secara langsung di stesen televisyen Singapura Ahad lalu. Kejadian memalukan ini berlaku sewaktu perlawanan akhir program realiti bola sepak terbitan MediaCorp’s, First XI.

Image

Sebelum perlawan berlangsung, sekumpulan 18 orang penari wanita, The Sapphires yang memakai rambut palsu berwarna biru dan berpakaian seksi masuk ke padang untuk membuat persembahan. Sejurus selepas persembahan bermula, rambut palsu penari berkenaan telah jatuh akan tetapi dia tetap meneruskan persembahan. Selepas itu, penari itu kelihatan seperti kurang selesa kerana asyik membetukan pakaiannya. Tidak lama kemudian, tiba-tiba tali bahu pakaiannya longgar hingga menampakkan buah dadanya. Penari itu terpaksa menutup ‘bahagian’ terdedah itu dengan tangannya dan berlari keluar padang.

Image

“Saya nampak pakaian dalamnya jatuh dan dia cuba membetulkan pakaian dalamnya yang semakin lucut. Kemudian dia terpaksa keluar padang sambila menutup buah dadanya dengan tangan,” kata Shen salah seorang saksi kejadian.

Difahamkan bahawa penari tersebut meninggalkan stadium separuh masa perlawanan bola sepak tersebut (malu agaknya). Selain itu, Taufik Batisyah dan Rossa juga turut membuat persembahan pada hari, tempat dan waktu yang sama.
Kunci syurga adalah sabar. Kunci kemuliaan adalah merendah hati. Dan kunci kebaikan (kehormatan) adalah taqwa...
http://zikreinz.blogspot.com

director
User avatar
Posts: 2402
Joined: 11 Oct 2011 17:17

Re: Singapura : Baju Penari Tertanggal ketika siaran langsun

Postby mirae » 01 Jun 2012 09:29

tak tengok plak live ni..kesian dia mesti trauma hehe

Mod Crew
User avatar
Posts: 6908
Joined: 10 Oct 2011 12:43

Re: Singapura : Baju Penari Tertanggal ketika siaran langsun

Postby Hassan Kadri » 01 Jun 2012 09:30

Kesian. Boleh trauma dibuatnya.

manager
User avatar
Posts: 1264
Joined: 12 Oct 2011 13:23

Re: Singapura : Baju Penari Tertanggal ketika siaran langsun

Postby asiadinzar » 01 Jun 2012 09:37

syok la jantan2 tengok live...:D

Mod Crew
User avatar
Posts: 6908
Joined: 10 Oct 2011 12:43

Re: Singapura : Baju Penari Tertanggal ketika siaran langsun

Postby Hassan Kadri » 01 Jun 2012 09:40

Kalau aku, cepat-cepat aku off kan TV...





























:lol2

director
User avatar
Posts: 2402
Joined: 11 Oct 2011 17:17

Re: Singapura : Baju Penari Tertanggal ketika siaran langsun

Postby mirae » 01 Jun 2012 09:50

ececeh HK.. belanja besar pompuan ni hehe

legend
User avatar
Posts: 15609
Joined: 10 Oct 2011 09:37
Location: zimbabwe

Re: Singapura : Baju Penari Tertanggal ketika siaran langsun

Postby pia » 01 Jun 2012 10:26

cekap tul kan photographer yang dapat ambik gambar ni :D
Kunci syurga adalah sabar. Kunci kemuliaan adalah merendah hati. Dan kunci kebaikan (kehormatan) adalah taqwa...
http://zikreinz.blogspot.com

manager
User avatar
Posts: 1264
Joined: 12 Oct 2011 13:23

Re: Singapura : Baju Penari Tertanggal ketika siaran langsun

Postby asiadinzar » 01 Jun 2012 10:31

Hassan Kadri wrote:Kalau aku, cepat-cepat aku off kan TV...




:lol2


kalau lah TV tu boleh zoom in lagi.... :lol2

Mod Crew
User avatar
Posts: 6908
Joined: 10 Oct 2011 12:43

Re: Singapura : Baju Penari Tertanggal ketika siaran langsun

Postby Hassan Kadri » 01 Jun 2012 10:43

asiadinzar wrote:
Hassan Kadri wrote:Kalau aku, cepat-cepat aku off kan TV...




:lol2


kalau lah TV tu boleh zoom in lagi.... :lol2


Hep ...



Maksud you pause dan zoom in kan ?




:lol2

manager
User avatar
Posts: 1264
Joined: 12 Oct 2011 13:23

Re: Singapura : Baju Penari Tertanggal ketika siaran langsun

Postby asiadinzar » 01 Jun 2012 10:45

haaa..skrg kan astro beyond recordable tuh..kalu HD lagi lah clear HK boleh zoom...hehehehe..

Return to Isu semasa/politik



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest